Mat

 

Middagar och luncher vid Lappuddens Friluftscenter

 

Lappudden är en  perfekt plats för alla typer av festarrangemang, och sådana förgylls naturligtvis av en god och festlig måltid!

Vi erbjuder både luncher och middagar för bokade grupper, och måltiderna kan dels serveras på den stora logen som rymmer upp till ca 60 sittande personer, dels i storstugans (huvudbyggnadens) matsal som rymmer max ca 20 personer. Logen är ej varmbonad och kan således inte användas under årets kalla period.

 

I samband med att ni bokar ert evenemang hos oss väljer ni mat från våra menyer. För bröllopsmiddagar och fester erbjuder vi en festmeny med exklusiva, norrländska råvaror som ren och älg. V.g. kontakta oss för att få se våra menyer.

 

Vid större evenemang som bröllop och födelsedagsfester vill man kanske att festlokalen ska vara extra fin. Det går bra att ta med egen pyntning för iordningställande av lokalen.

 

OBS! Luncher och middagar förbokas alltid minst 14 dagar före besöket.

 

 

 

Friluftsluncher, Matsäcksluncher, Friluftsmiddagar, Grillmiddagar

 

Ni kan även beställa grillmiddag samt friluftsmåltider, både lunch och middag, som vi tillagar utomhus på wok över öppen eld. Ett bra alternativ till skolor och mindre grupper och till er som vill äta gott men till en billig kostnad.

 

Fika och Frukostbuffé

 

Det går också bra att som grupp förboka fika hos oss i samband med annan aktivitet på Lappudden.

 

Självklart ordnar vi även frukostbuffé för både större och mindre grupper som bor hos oss. Under sommaren går det normalt att beställa frukost för privatpersoner och mindre sällskap med kort varsel.

 

 

För information och bokning!

AGMA Forntid & Äventyr AB

070-286 43 05

maria@lappudden.se