Bröllop

Bröllop

Bröllop och bröllopsfest vid Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, Världsarvet Höga Kusten

 

Festlokal

 

Lappudden har från och med 2019 en nybyggd matsal med fantastisk utsikt över Vågsfjärden där vi nu annordnar alla bröllopsfester!

 

Förslag på upplägg

 

I samband med arrangemanget kan det vara trevligt med en gemensam aktivitet. Vill ni koppla av med en mysig fest med kompisarna eller familjen kvällen före bröllopet så bokar ni vårt härliga vedeldade vildmarksbad och bastu nere vid sjön som eldas och görs iordning till er på avtalad tid.

 

Giftermål 

På bröllopsdagen har ni möjlighet att viga er på Lappuddens bröllopsbrygga med härlig utsikt över sjön. Alternativt gifter ni er i närliggande Nordingrå kyrka eller på någon annan plats i vackra Nordingrå och tar sedan en

båttur på Vågsfjärden fram till Lappudden. Brudskål anordnas vid ankomsten.

 

Middag och fest

Sällskapet äter sedan en festlig bröllopsmiddag i Lappuddens ljusa, nybyggda matsal med magnifik utsikt över Vågsfjärden. Ni väljer någon av våra bufféer eller á la carte rätter, alla lagade med omsorg och till stor del med lokala råvaror. Abonneras anläggningen fortsätter den egna festen i vår rustika, mysiga loge.

 

Bröllopsnatt i någon av Lappuddens stugor, förslagsvis vår fina ”Sjöstuga” som är vår nya loftstuga alldeles vid vattnet. Frukostbuffé serveras i matsalen dagen efter för alla gäster.

 

Kontakta oss och begär offert för närmare info om upplägg, meny och priser.

Obs! Vi fixar även möhippor och svensexor!

 

 

Abonnera Lappudden

 

Naturligtvis kan era gäster övernatta på Lappudden, som totalt har ca 50 bäddar. Möjligheten finns att abonnera hela anläggningen ett eller flera dygn i samband med ert bröllop, vilket är ett populärt alternativ eftersom sällskapet då är helt själva på anläggningen och disponerar över samtliga stugor och rum. Ni gör vid abonnering själva en stug-/rumsindelning för gästerna i ert sällskap. Tveka inte att fråga oss om råd vid placeringen av era gäster om ni behöver det. Incheckning från kl. 14.00, utcheckning senast kl. 12.00 avresedagen.

 

Betalning

Vid bokning av bröllop hos oss betalar ni en bokningsavgift, vilken är 25% av preliminär summa. Resterande betalning sker via en slutfaktura efter bröllopet.

 

Det är många som vill gifta sig hos oss så boka i god tid för att få önskat datum för er fest, gärna mer än 6 månader i förväg.

 

 

 

Hjärtligt välkomna att boka ert bröllop på Lappuddens Friluftscenter!

 

För information och bokning!

AGMA Forntid & Äventyr AB

070-286 43 05

maria@lappudden.se